10. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi-ÖZEK 2020

KONGRE TARİHİ
18 Aralık - 20 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ozek2020.com
DAVET
Özel Eğitime Gönül Vermiş Değerli Paydaşlar,

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ve Özel Eğitimciler Derneği (ÖZDER) işbirliği ile düzenlenen 10. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi’ne sizi davet etmekten memnuniyet duymaktayız.

18-20 Aralık 2020 tarihleri arasında ONLINE olarak gerçekleştirilecek kongremize başta öğrenciler olmak üzere aileler, araştırmacılar, uzmanlar, öğretmenler ve özel eğitime gönül vermiş tüm paydaşlar davetlidir.

10. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi, ülkemizin dört bir yanındaki üniversitelerde eğitimini sürdürmekte olan özel eğitim öğrencileri arasında bilimsel etkileşim ve iş birliğinin niteliğini arttırma ve öğretmenlerin geleneksel rollerine ek olarak araştırmacı rollerinin ortaya konulmasına olanak tanıma gibi özellikleriyle çok değerlidir. Özel eğitim alanın son yıllarda gerçekleştirdiği atılımı, özel eğitim ve destek hizmetlerinin niteliğini ve alanda yaşanan bazı sorunları bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirmek için Kongre Düzenleme Kurulu, 10. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi’nin temasını “Özel Eğitimde Etkili Uygulamalar” olarak belirlemiştir. Siz değerli paydaşlarla kongre ana teması ile ilgili farklı bakış açıları ile birlikte özel eğitim alanına özgü diğer güncel konuları, değişimleri ve gelişmeleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!

Özel eğitimde başarının teori ile uygulamanın bütünleşmesi sonucu gerçekleşeceğini biliyor, bu alanda değerli deneyimlerini bizlerle paylaşmak adına bilimsel çalışmaları uygulama alanına, evine, okuluna, kurumuna taşımak isteyen, özel eğitim alanının hem kuramsal hem de uygulama alanına araştırmalarıyla, deneyimleriyle ve sorularıyla katkı sağlayacak tüm kişi, kurum ve kuruluşları da kongremize davet ediyoruz.

Sizleri kongremizde ağırlamaktan onur duyarız.

Kongre Düzenleme Kurulu Adına:

Prof. Dr. Ayhan YILMAZ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.