21. Uluslararası Ekonometri Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu-EYI 2021

KONGRE TARİHİ
08 Eylül - 10 Eylül 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
eyicongress.info
DAVET
Yirmi birinci Uluslararası Ekonometri Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu (EYİ 2021), Ülkemizdeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümlerinin ev sahipliğinde 08 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında Elektronik ortamda (zoom meeting) üzerinden gerçekleştirilecektir. (http://eyicongress.info/)

Her sene bir üniversitemizin Ekonometri Bölümü himayesinde gerçekleştirilen bu seçkin sempozyumun 21.sini gerçekleştirmenin heyecan ve gururunu taşıyoruz. 21. Uluslararası EYİ sempozyumu, akademisyenlerin ve profesyonellerin ekonometri, yöneylem araştırması ve istatistik konuları üzerine odaklanarak en son araştırma bulgularını tartışmak üzere bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. Sempozyum, sözü edilen konularda yenilikçi fikirlerin tartışılması için değerli bir platform olmaktadır. Uluslararası sempozyum genel ve paralel oturumlar içermektedir; dili Türkçe ve İngilizce olacaktır.

Katılımınız sempozyumumuza değerli katkı sağlayacak ve bizleri mutlu edecektir. Kongre ile ilgili bilgileri http://eyicongress.info/ adresinden alabilir ve sorularınız için bize [email protected] e-mail adresinden ulaşabilirsiniz

Prof. Dr. Murat ATAN
21. EYİ Düzenleme Kurulu Başkanı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İİBF Ekonometri Bölümü

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.