3. Akdeniz Eczacılık Kongresi-MEDPHACON 2017

KONGRE TARİHİ
21 Nisan - 23 Nisan 2017

KONGRE ŞEHRİ
Mersin, Türkiye
KONGRE YERİ
Navona Otel

KONGRE WEB SİTESİ
medphacon2017.mersin.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılarımız,

Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenci Topluluğunun 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Mersin- Navona Otel'de gerçekleştireceği 3.AKDENİZ ECZACILIK KONGRESİ'ne sizleri davet etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kongremizin bu yılki teması "Dün'den Yarın'a ECZACILIK"tır.Tüm kongre boyunca kongrenin ana teması hem kongre bilimsel programında hem de diğer aktivitelerde vurgulanmaya çalışılacaktır. 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Mersin Navona Otel'de gerçekleşecek olan kongremizde; Eczacılığın Dünden başlayıp Geleceğe Kadar uzanan serüveni üzerine seçkin konuşmacılarımız bizlerle olacaktır.

Doyurucu ve keyifli bir bilimsel programa ek olarak arkadaşlarımızla birlikte eğlenebileceğimiz sosyal aktivitelerle kongremizin daha da zevkli bir hale geleceği inancındayız. Siz değerli meslektaşlarımızla bilimi, hayatı ve barışı paylaşmak için sizleri Akdeniz'in İncisi Mersin'e davet ediyoruz.Kısaca hatırlatmak gerekirse,

Mersin'de Nisan sonu Mayıs başı,ortamda taze deniz kokusuna eşlik eden portakal ağacı çiçekleri vardır.
Akşamları da yaseminler açıverir.

Şöyle bir sahil boyu yaparsanız dertler tasalar uçup gider.

Garantilidir.

Saygılarımızla

MEDPHACON2017 Yönetim Kurulu

Necmettin ACAR
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.