3. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi-IHSLC 2020

KONGRE TARİHİ
04 Haziran - 06 Haziran 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
ihslc.mehmetakif.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi’nin üçüncüsünü 4-6 Haziran 2020 tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi güvencesinde “Uzaktan On-line Sunum” yöntemiyle gerçekleştirileceğini duyurmaktan ve sizleri bu bilimsel toplantıya davet etmekten onur duymaktayız.

Ülkemizde sağlık bilimleri ve yaşam temel alanlarında yapılan araştırmaların ortak bir zeminde sunulabildiği ve ilgili araştırmacıların, akademiye gönül veren lisans/lisansüstü öğrencilerimizle de buluşabildiği en büyük bilimsel organizasyonlardan biri haline gelen “Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi” bu zor günlerde de sizleri yalnız bırakmayacaktır. Ülkemiz her zaman böyle zorlu süreçleri birbirine destek olma geleneğiyle aşmıştır. Bizler bu süreci yine en iyi yaptığımız iş olan bilime sahip çıkarak hep birlikte atlatacağız. 4-6 Haziran 2020 tarihlerinde kongremizde; kıymetli çalışmalarınızın on-line yapılacak sunumlarıyla çok daha güçlü bir şekilde bir arada olacağımıza inancımız tamdır.

Kongremizde; Tıp Bilimleri, Diş Hekimliği, Eczacılık, Veterinerlik, Hemşirelik, Ebelik, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Sosyal Hizmetler, Biyolojik ve Yaşam Bilimleri alanları başta olmak üzere sağlık ve yaşam bilimleri alanından çalışmaları on-line olarak sunmak üzere sözel/poster bildiriler kabul edilmektedir.

Mensubu olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğumuz Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin uzaktan eğitim sistemi altyapı desteğiyle bu bilimsel etkinlikte yeniden sizlerle buluşmaktan Kongre Düzenleme Kurulumuzla birlikte yüksek sorumluluk hissetmekte ve büyük onur duymaktayız. Sağlık bilimleri ve yaşam alanlarında çalışan bilim insanlarını ve akademiye gönül vermiş tüm katılımcılarımızı kongremizde uzaktan katılımla ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılar sunarım.

Dr. Öğr. Üyesi Mümin POLAT
IHSLC2020 Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.