3. Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi-ICCDSS 2020

KONGRE TARİHİ
21 Kasım - 22 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
iccdss.idu.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

Üniversitemiz tarafından 2018 yılında İzmir Seferihisar’da I.Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi (The 1st International Congress on Critical Debates in Social Sciences-ICCDSS) ve 2019 yılında İzmir Çeşme’de düzenlenen II.Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresinden (The 2nd International Congress on Critical Debates in Social Sciences-ICCDSS) sonra 2020 yılında III.Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresini (The 3rd International Congress on Critical Debates in Social Sciences-ICCDSS) düzenleyecek olmanın onurunu yaşıyoruz.

Yoğun ilgi ve katkılarınızla daha önce gerçekleştirilen kongrelerde olduğu gibi disiplinlerarası çalışmaları ilerletmek üzere Ekonomi, Hukuk, İşletme, Maliye, İnsan Kaynakları Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri, İstatistik, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi vb de dâhil olmak üzere sosyal bilimlerin tüm alanlarındaki tebliğlerin sunulması teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

III. Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi Dünyada ve Türkiye’de alınan Covid-19 salgın önlemleri nedeniyle bu yıl Microsoft Teams aracılığıyla telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Sizleri, sonuçlarının ülkemize ve bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağını umut ettiğimiz III.Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi’nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımla,

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER
Rektör

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.