4. Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresi-IBCSS 2017

KONGRE TARİHİ
21 Mayıs - 23 Mayıs 2017

KONGRE ŞEHRİ
Bursa, Türkiye
KONGRE YERİ
Mete Cengiz Kültür Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.uludagbalkansporbilimleri.org
DAVET
Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 21-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresini (The International Balkan Conference in Sport Sciences) duyurmak ve sizleri kongremize davet etmekten büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

Geleneksel hale gelen ve katılımcı sayısının her yıl artarak büyüdüğü Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresi’nin üçüncüsü 27-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında şirin bir Balkan şehri olan Tetova, Makedonya Cumhuriyeti’nde düzenlendi. Kongreyi başından sonuna kadar takip eden ve Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine her türlü desteği veren Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf ULCAY’ ın dördüncü kongrenin Bursa’da düzenlenmesi ile ilgili daveti tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı ve bayrağı Uludağ Üniversitesi devraldı. Yaptığımız işin bilincinde ve ülkemizde gerçekleşen diğer Spor Bilimleri Kongreleri gibi geniş katılımlı bir organizasyonun hazırlıklarına başlamanın heyecanı içindeyiz.

Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresini farklı ve yeni bakış açılarına sahip panel ve serbest bildirilerin ön planda tutulduğu bir kongre olması için uğraş veriyoruz.

Ayrıca kongremize gönderilen bildirilerden, hakem kurulu değerlendirmelerine göre en yüksek ortalama puanı alan 3 bildirinin sahibi bilim insanımıza Genç Araştırıcı Teşvik Ödülü vermeyi planlamaktayız. Özgün ve orijinal çalışmalarınızı sunmak üzere hazırlamanızı dört gözle bekliyoruz.

Bilimsel oturumların yanında dinlendirici bir Bursa sosyal programıyla hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız.
Tarım, sanat, ticaret ve şifa şehri Yeşil Bursa’mızın farklı atmosferinde sizi de kongremizde görmek istiyoruz. Katılımınız bize güç verecektir.

Kongremizde buluşmak üzere sağlıklı günler diler, saygılar sunarız.

Prof. Dr. Cenk AYDIN
Uluslararası Balkan Spor Bilim Kongresi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.