4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu-UYAK 2018

KONGRE TARİHİ
13 Eylül - 14 Eylül 2018

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Convention and Exhibition Center

KONGRE WEB SİTESİ
www.uyak.org.tr
DAVET
Üçüncü Sempozyumdan bu yana geçen süre içinde kazı teknolojilerindeki son gelişmeler, devam eden projeler, Tünelcilik ve Madencilik sektörlerindeki yeni çözüm ve uygulamaların derlenmesi ile sektör paydaşlarının bir araya gelmesi ihtiyacını ortaya çıkarmıştır. Bu sebeple sektördeki paydaşlarımızın yoğun talepleri nedeniyle, 13-14 Eylül 2018 tarihleri arasında 4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu'nun (UYAK2018) İstanbul'da yapılması kararlaştırılmıştır.

4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi'nin temel amacı, giderek artan altyapı ihtiyacına paralel olarak, kamu kurumları ve idarelerin yöneticileri, teknik personelleri ile sektörde çalışan farklı disiplinlerden mühendisler, müteahhitler, müşavirler, makine üreticileri ve tedarikçileri gibi sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmek ve konunun bilimsel ve teknik olarak irdelenerek meslektaşlarımız ve sektörün gelişimine katkıda bulunmaktır.

Sadece İstanbul’da 11 metro projesi devam etmektedir. Sempozyumun, yerli ve yabancı delegelerin ve bilim insanlarının geniş bir katılımı ile gerçekleşeceğine inanmaktayız. Şölen havasında geçeceğini düşündüğümüz bu Sempozyuma, TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve Tünelcilik Derneği olarak tüm paydaşlarımızı davet ediyoruz.

Sempozyum Yürütme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.