6. Şaban Akpolat Radyolojide Yeni Ufuklar Sempozyumu-RADSEM 2024

KONGRE TARİHİ
11 Mayıs - 12 Mayıs 2024

KONGRE ŞEHRİ
Nevşehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu

KONGRE WEB SİTESİ
radsem.kapadokya.edu.tr
DAVET
Değerli Akademisyenler ve Katılımcılar,

Değerli hocamız Şaban Akpolat anısına her yıl düzenlemekte olduğumuz "Radyolojide Yeni Ufuklar" sempozyumunun altıncısını düzenlemenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu yılki sempozyumumuzu "Pediatrik Radyoloji, Pediatrik Radyoterapi ve Pediatrik Oral Diagnoz" başlığı altında Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi ile Kapadokya Meslek Yüksekokulu Anestezi, Radyoterapi ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarının katkılarıyla gerçekleştiriyoruz.

Pediatrik hastaların radyolojik yöntemler ile tanısının konulması ve radyoterapi ile tedavisinin gerçekleştirildiği süreçte yer alan tüm aşamalar multidisipliner ele alınmaktadır. Sempozyum oturumlarında alanında çok değerli hocalarımızın sunumlarının yanı sıra siz bilim insanlarının çalışmalarına da yer verilecektir. Sempozyum sonunda tüm sunum ve özet bildirilerin yer aldığı "Sempozyum Sunum ve Bildiri Özet Kitabı" yayınlanacaktır.

Sempozyum bünyesinde sağlık programları ön lisans öğrencileri ve diş hekimliği fakültesi öğrencileri arasında bilimsel çalışmayı teşvik etmek amacı ile ayrı ayrı kategorilerde poster yarışması düzenlenecektir.

Sempozyumumuza katılımınızın bizleri onurlandıracağını belirtir, saygılar sunarız.

Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.