7. Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi-İKON 2020

KONGRE TARİHİ
25 Kasım - 28 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ikon.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

İSTAHED'in kuruluşunun 10. yılını kutladığımız 2020 yılında, 25 – 28 Kasım tarihleri arasında online olarak gerçekleştireceğimiz 7. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi'ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Her geçen yıl meslektaşlarımızın yoğun ilgisi ile gelişip büyüyen, Türkiye'nin en geniş katılımlı Aile Hekimliği Kongresi İKON’u bu yıl pandemi şartları nedeniyle online olarak gerçekleştiriyoruz.

Kongremizde sizlerden gelen fikir ve öneriler ile koruyucu sağlık hizmetlerini ilgilendiren temel konular ve sorunların ele alındığı konferanslar, paneller ayrıca sözel ve poster sunumları yer alacaktır. Konularında uzman değerli hocalarımızla, pratiğimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlara yaklaşımlardaki güncel bilgileri konuşma ve tartışma fırsatı bulacağımız kongremizin meslektaşlarımızın katılımıyla değer kazanacağına inanıyoruz.

İKON 2020 Düzenleme Kurulu olarak bizler, tüm meslektaşlarımızı İSTAHED'in 10. Yılını da coşkuyla kutlayacağımız dolu dolu bilimsel programıyla fark yaratacak 7. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi'ne davet ediyor, sizlerle buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz.

Birliğimiz en büyük gücümüzdür!

Kongre Bilimsel Sekreteri
Esin Ayfer ÇULHA DİLDÖK

Kongre Genel Sekreteri
Senem ÖZŞEHİR

Kongre Başkanı
Kutbettin DEMİR

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.