7. Ulusal Osteoporoz Kongresi-Osteo 2021

KONGRE TARİHİ
08 Ekim - 10 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.osteo2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

OSTEO 2021 “Osteoporoz, Osteoartrit ve Kas-İskelet Sistemi Ağrıları" Kongresi 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde dijital platformada gerçekleştirilecektir.

Kongrenin içeriğinde gerek akademik çalışma ve araştırmalarda gerekse günlük hekimlik uygulamalarında önemli yer tutan; osteoporoz ve osteoartrit yanında ağrıya, yaşam kalitesinde olumsuz etkilenmelere ve iş gücü kaybına neden olan farklı kas iskelet sistemi sorunlarına da kapsamlı olarak yer verilmiştir.

Bu bağlamda kas iskelet sistemine global bir bakış ile hazırlanan "OSTEO 2021 Kongresi” programında; hastalıklardan korunma, güncel tanı ve tedavi yaklaşımları ulusal ve uluslararası platformlardan alanında deneyimli akademisyenlerce farklı yönleri ile, detaylı olarak irdelenecektir.

Hastalıklara çok yönlü bir yaklaşım ile ve interaktif olarak hazırlanan oturumlar yanında sözlü ve poster sunumları ile, meslektaşlarımızın araştırma sonuçlarının geniş bir kitleye iletilmesine ve üst düzey bir bilimsel tartışma ortamı oluşturulmasına olanak sağlanacaktır.

Kıdemli meslektaşlarımız için bilgi güncelleme salonlarında birikimlerin paylaşılması ve tartışılması öncelenirken, genç meslektaşlarımız için temel eğitimi içeren bilgiler deneyimli eğiticiler tarafından sunulacaktır.

Kongre programının bilimsel ve sosyal açılardan siz değerli meslektaşlarımızın katılım ve katkıları ile zenginleşeceğine inanarak, kongremizde birlikte olmaktan mutluluk ve onur duyacağımızı ifade etmek istiyoruz.

Her anlamda verimli bir kongre gerçekleştirebilmek umudu ile,
Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Yeşim GÖKÇE KUTSAL
Başkan

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.