8. Annual Mugla Multidisciplinary Oncological Researches Congress-AMORE 2024

KONGRE TARİHİ
30 Mayıs - 02 Haziran 2024

KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
La Blanche Island Bodrum Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
amorecongress2024.com
DAVET
Değerli Bilim İnsanları,

“Bilim için, bilim aşkı ile burada her şey gerçek” sloganına yakışır bir bilimsel program ile her yıl farklı bir konuyu içerik olarak belirleyen ve bilimsel formatı heyecanla beklenen Muğla Multidisipliner Onkolojik Araştırmalar Kongresine sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

2017 yılında başlayan ve ardından sıralı olarak devam eden kongremiz; aylardan Ekim ve şehirlerden Bodrum ile özdeşleşmiş, sadece Tıbbi Onkoloji alanında değil kanserle ilgilenen temel ve klinik diğer tüm bilim dallarındaki bilim insanlarının bir sonrakini heyecanla beklediği bir kongre olmuştur.

Kanser alanındaki hızlı ve güncel multidisipliner dinamik değişikliklerin takip edilmesi, disiplinler arası hasta yönetiminin deneyimlenmesi, bilimsel projeler bakımından yeni yaklaşımların edinilmesi ve klinik pratikte güncel hasta yaklaşımının gözden geçirilmesi ihtiyacı nedeni ile onkoloji alanındaki bilimsel etkinliklerin çok sık olduğunun farkındayız. Bu yoğunluk nedeni ile Bodrumdaki geleneksel kongremizi 2023 yılında Kasım ayında Dalaman’da gerçekleştirmiştik. 2024 yılı için aynı nedenlerle bu sefer tarih değişikliği yaparak 30 Mayıs 2024-2 Haziran 2024 tarihleri arasında ama yine Bodrum’da bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Çünkü bilim aşkı ile yola çıktığımız kongremizi, sevginin her daim paylaşıldığı ve bitmediği bir yaşam felsefesine uygun şekilde değişmeyen bir aşk ile şartlar el verdiğince sürdürmeyi istedik.

Bu sene de uluslararası değerli konuşmacıların da yer alacağı bir bilimsel şölen planladık. Ayrıca tıp eğitimi alan ve gelecekte büyük başarılara imza atacak tıp fakültesi öğrencilerimiz için artık gelenekselleşen Kanserde Tıp ve Sanat (MEDART) sempozyumu da yine program içerisinde yerini almış oldu.

Bu kongremizde, kanserli hastaların tanı anından yaşamın son anına kadar olan yolculuklarını ülkemizde sık görülen kanser tiplerini temel alarak bilimsel ortamda tartışmak istedik. Bu yolculukta olmazsa olmaz paydaş olan ve birçok bilimsel ortamda zaman sınırına takılması nedeni ile detaylı irdelenmeyen palyatif bakım ve destek tedaviler ile semptom kontrolünü de tartışmayı hedefledik.

Kanser tedavisi ile ilişkili temel ve klinik diğer tüm bilim alalarındaki meslektaşlarımızın bilimsel araştırmalarını bizlerle paylaşmalarını sağlamanın yanı sıra diğer disiplinlerde kanser tedavisine yön veren güncel gelişmeleri de tartışmayı amaçladık. Multidisipliner bir anlayışın tam olarak işlediği, kanser tanılı hastaların tedavi yönetimine dair uzman ve araştırma görevlilerinin yanı sıra tıp öğrencilerinin de bakış açılarının genişleyeceği bir program ile tüm bilim sever insanları bir arada görmekten mutluluk duyacağız.

Unutmayalım! Bilim aşkını sonsuz bir sevgi ile yeniden Bodrum’da hep birlikte devam ettirelim!

Şimdiden katkı ve katılımınızdan onur duyacağımızı bildirir, bilim için 30 Mayıs- 2 Haziran 2024 tarihlerinde sizleri Bodrum’da görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Prof. Dr. Özgür Tanrıverdi
AMORE 2024 Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.