9. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi-UBAK 2020

KONGRE TARİHİ
12 Aralık - 13 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ubaksymposium.org
DAVET
Sosyal ve Eğitim Bilimleri

Değerli Araştırmacılar,

Daha önce Kemer, Mardin, Nevşehir, Yalova, Bandırma, Şanlıurfa, Ankara ve Hattuşa’da yaptığımız kongrelerin devamı olan 9. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi - Sosyal ve Eğitim Bilimleri – (UBAK), sizlerin destekleriyle şimdi de 12 - 13 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Katılımcılar 9. UBAK Kongresine, sözlü bildiri, poster sunum ve eser ile de karma sergiye katılım sağlayabilirler. Devam eden COVİD-19 salgını sebebiyle tebliğler Video ve ONLINE olarak sunulacaktır. Bu sürede yapılan sunumlar tamamen kayıt altına alınarak sizlerle paylaşılacaktır.

Kongrede Eğitim, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerin tüm alt dallarında sözlü sunum ve poster sunum yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı, ISBN numaralı Kongre Bildiri tam Metin Kitabı ve hakem sürecinden geçirilerek Uluslararası statüye sahip bir yayınevinde Bölüm olarak Kitap yayınlanacaktır. Karma Sergi’ye gönderilen eserler de kongre günlerinde sanal sergi olarak gezilebilecek ve daha sonra ise ISBN numaralı Sergi Katalogu olarak yayınlanacaktır.

9. UBAK kongresi, Akademik Teşvik hariç, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır.

Sizleri, 12–13 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 9. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi - Sosyal ve Eğitim Bilimleri – (UBAK)’ne davet ediyoruz.

Fen ve Mühendislik Bilimleri

Değerli Araştırmacılar,

Daha önce Kemer, Mardin, Nevşehir, Yalova, Bandırma, Şanlıurfa, Ankara ve Hattuşa’da yaptığımız kongrelerin devamı olan 9. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi - Fen ve Mühendislik Bilimleri – (UBAK), sizlerin destekleriyle şimdi de 12 - 13 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Katılımcılar 9. UBAK Kongresine, sözlü bildiri ve poster sunum şeklinde katılım sağlayabilirler. Devam eden COVİD-19 salgını sebebiyle tebliğler Video ve ONLİNE olarak sunulacaktır. Sunumlar kayıt altın alınacak ve daha sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Kongrede Fen ve Mühendislik bilimlerinin tüm alt dallarında sözlü sunum ve poster sunum yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı ve ISBN numaralı Kongre Bildiri Tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

9. UBAK kongresi, Akademik Teşvik hariç, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır.

Sizleri, 12–13 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 9. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi’ne (UBAK) davet ediyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.