ADHAD Dijital 2020

KONGRE TARİHİ
27 Kasım - 29 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.adhad2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Endüstri Temsilcileri,

Akciğer Damar Hastalıkları Araştırma Derneği olarak Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan COVID-19 salgınının önlenmesi ile ilgili alınan tedbirler göz önüne alınarak kongremizi 27-29 Kasım tarihlerin de E-Kongre olarak gerçekleştireceğiz.

ADHAD DİJİTAL 2020'de hem katılımcılarımız hem yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile tüm katılımcılarımıza hitap edecek geniş bir yelpazede doyurucu bir bilimsel program planlamaktadır.

Kongremizi Pulmoner Hipertansiyon alanında bölgenin lider toplantısı yapma hedefimizle birlikte oturumlarımızda Türkiye’den ve dünyadan konularında büyük ağırlığı olan değerli konuşmacılar ve tartışmacılar yer alacaktır. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz kongremize sizler için en iyi programı hazırlamaya gayret ettik. "Sempozyumlar" "Karşıt Görüş", "Nasıl Yapalım" ve “Olgu Tartışma” oturumları ile birlikte Pulmoner Hipertansiyon ilgili son bilgilerimizi güncelleyip tartışacağız.

Kongremiz TTB tarafından kredilendirilecektir.

Kongremizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

27-29 Kasım’da ADHAD DİJİTAL 2020‘de kongremizde buluşmak, bilgilerimizi paylaşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. H.Gül Öngen
ADHAD Başkanı

Prof. Dr. Serdar Küçükoğlu
ADHAD Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.