Ahekon 2017

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 05 Kasım 2017

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.ahekonkongresi.com
DAVET
Türkiye’nin en büyük aile hekimliği kongresi Ahekon’a, sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

23 bin aile hekiminin temsilcisi AHEF tarafından düzenlenen ve bu yıl 8.’si gerçekleşecek olan AHEKON, her yıl gelişen ve güçlenen aile hekimliğinin en saygın kongresidir. 1 – 5 Kasım tarihleri arasında, Antalya Belek’te, Gloria Golf Resort otelde gerçekleşecek kongremizin kayıtları başlamıştır.

Aile hekimlerinin, kişilere ve topluma, sürekli ve çok yönlü sağlık hizmeti vermesinin yanı sıra, akut ve kronik hastalıkların tanı, tedavi ve takibindeki önemi bilinmektedir. Erken tanıda büyük önemi olan düzenli sağlık taramalarının yanı sıra, sağlıkla ilgili konularda, hastalarımızı bilgilendirerek ve danışmanlık vererek, yoğun bir iş temposuyla, koruyucu hekimliğimizi de başarı ile devam ettiriyoruz.

AHEKON, Türkiye’nin aile hekimlerini bir araya getiren, alanımızdaki bilimsel gelişmeleri takip edebildiğimiz, deneyimlerimizi, başarılarımızı paylaşabildiğimiz, sorunlarımızı tartışabildiğimiz ve tüm bunların yanı sıra, sosyal yönlerimizi de ön plana çıkarabildiğimiz birçok program içermektedir.

Birinci basamakta sık karşılaşılan klinik sorunları kapsayan paneller, konferanslar, kurs ve çalıştaylar ile birlikte, sözlü ve poster bildiri tartışmalarının da yer alacağı kongremizin zengin bilimsel programına ve özenle hazırlanmış sosyal programına internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Aile hekimlerinin emeği ile hazırlanan, alanında uzman, yerli ve yabancı akademisyenlerin katkıda bulunduğu AHEKON 2017, bundan önceki yıllarda oluğu gibi, bu yıl da, ülkenin en prestijli aile hekimliği kongresi olacaktır. Tüm meslektaşlarımızı ülkemizin en büyük aile hekimliği kongresinde, AHEKON’da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Saygılarımızla.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.