Ankara Aile Hekimliği Kongresi-ANKAKON 2018

KONGRE TARİHİ
05 Ekim - 07 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
The Ankara Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ankakon2018.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Bildiğiniz gibi, Ankara Aile Hekimliği Derneği - Ankahed tarafından 6 yıldır düzenlenen “Ankara Aile Hekimliği Kongresi- ANKAKON ” geçen zaman içinde artık kendi özgün alanı olan 1. Basamakta klasikleşmiş, kabul ve takdir edilmiş adeta aile hekimlerimiz için bir okul niteliği kazanmıştır.

Aile hekimlerimiz tarafından sabırsızlıkla beklenen bu yıl ki kongremiz “Ankara Aile Hekimliği Kongresi - ANKAKON - 5 - 7 Ekim 2018 tarihinde The Ankara Hotel' de yapılacaktır. Kongremizin ilgi çeken bölümlerinden olan, yarım gün süren, günlük pratiğimize yansıyan kurslar, toplantı programında bu sene de yer almaktadır. Sizleri bir kez daha kongremize davet etmekten sevinç duyuyoruz.

Bilimsel programımız, Aile Hekimliği Uygulama pratiğinde en çok rastlanan sorunlara odaklanacak şekilde oluşturulmuştur. 1. Basamak ile alakalı güncel konularının tamamını kapsayacak olan bu kongrede; bilimsel, akademik ve sosyal alt alanlarda yapılmış 1. Basamak uygulamalarında sık karşılaştığımız tüm teorik ve pratik çalışmalar değerlendirmeye alınacaktır.

Kongre dili Türkçedir. Arzu eden katılımcılar, bildirilerini sunma imkânına sahiptir. Kongrenin ilk gününde, güncel konuları kapsayan kursların düzenlenmesi düşünülmektedir. Hocalarımız “interaktif” ve “uzmanına danış” formatındaki kongrelerde deneyim ve bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaşmaktadır. Bu yılki programımız “multidispliner katılımlı” oturumlarla zenginleştirilmiştir. Yaklaşık üç güne yayılan bir süre boyunca, hekimler oturum saatleri dışında da Akademisyen Hocalarımızla bir araya gelebilecek ve bilgi alışverişinde bulunacaktır. Hiç şüphesiz, önceki yıllardaki geri dönüşlerden de anlaşıldığı üzere tüm meslektaşlarımız bu kongrelerden büyük yarar sağlamaktadır.

Sizleri 5 - 7 Ekim 2018 tarihlerinde Ankara'da The Ankara Hotel'de aramızda görmeyi umuyor, değerli katkılarınızla da hedefe ulaşmış bir kongreye ev sahipliği yapmayı diliyoruz.

Kongre Başkanı
Kongre Genel Sekreteri
Kongre Bilimsel Sekreterleri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.