Enjeksiyon Kampı 2018

KONGRE TARİHİ
16 Kasım - 18 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Calista Luxury Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.enjeksiyonkampi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

2018 yılının kampı, bu alanda dünyadaki en önemli fikir liderlerinden oluşan uluslararası katılımla gerçekleştirilecek olan CAMPINJECT: International, 16-18 Kasım 2018 tarihlerinde Calista Luxury Resort, Belek'te düzenlenecektir.

CAMPINJECT: International'da Kök Hücre Enjeksiyonları, Proloterapi, Eklemiçi ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları, Ultrasonografi Eşliğinde Enjeksiyonlar, PRP/CGF Enjeksiyonları için her zaman olduğu gibi gruplar halinde ve ayrı ayrı salonlarda çalışacağız. Enjeksiyon öncesi ve sonrası egzersizler ve manuel tedaviler de önemli konularımız arasındadır.

"Bilginin saklandıkça değil, paylaşıldıkça çoğalması" prensibinden hareketle, her yıl olduğu gibi bu sene de bilimsel açıdan başarılı, günlük pratiği destekleyen ve sosyal açıdan da girişimsel fiziyatri'cileri bir araya getiren verimli bir toplantı olması dileklerimizle, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Kasım 2018'de Antalya'da görüşmek dileğiyle.

Campinject-Rising Star
Organizasyon Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.