Erciyes Üniversitesi Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi-ERDİŞ 2020

KONGRE TARİHİ
26 Şubat - 29 Şubat 2020

KONGRE ŞEHRİ
Kayseri, Türkiye
KONGRE YERİ
Wyndham Grand Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.erdis.org
DAVET
Değerli katılımcılar,

26-29 Şubat 2020 tarihinde Kayseri Wyndham Grand Otel’de Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uluslararası Kongresi’ni gerçekleştireceğimizi büyük bir heyecan ve mutlulukla duyurmak isteriz.

Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli akademisyenlerin yanısıra, dünyanın çeşitli ülkelerinde kendini ispat etmiş Türk bilim insanlarının katkıları ile 14 ilgi çekici konunun yer alacağı güçlü bir bilimsel program sizler için oluşturulmuştur.

Erciyes Dağı’nın eşsiz güzelliğinde kayak yapmak, dünyanın en eski şehirlerinden biri olan ve pek çok uygarlığa beşiklik yapmış Kayseri’nin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetmek ve dünyanın 7 doğal harikasından biri olan Kapadokya’nın gizemine tanıklık etmek için sizleri organizasyon komitesi adına Kayseri’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK
Kongre Onursal Başkanı

Doç. Dr. Kerem KILIÇ
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.