Futbolda Hekimin Rolü Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
21 Temmuz - 22 Temmuz 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.acilakademi.net
DAVET
Değerli Bilim İnsanları,

Acil Tıp Uzmanları Derneği ve Türkiye Spor Hekimleri Derneği olarak 21 - 22 Temmuz 2020 tarihinde online düzenleyeceğimiz ‘’Futbolda Hekimin Rolü Sempozyumu’’na sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Çağımızda profesyonel sporculuk hem endüstriyel hem de sosyal değeri olan önemli bir disiplindir. En popüler spor dalı olan futbolda, yüksek performans ve başarı beklentisi sporcularda hem fiziksel hem de mental yüklenmeye ve yaralanma riskinde artışa neden olabilmektedir. Bu durum takımın arkasındaki güç olan bilim insanlarına daha fazla sorumluluk yüklemektedir ki yüksek ve istikrarlı performansın en önemli parametresi olan sporcu sağlığı profesyonel ellere teslim edilmelidir.

Antrenman ve müsabaka sırasında gereken tıbbi müdahaleler klinik yaklaşımlardan farklı olabilmektedir. Acil Tıp Uzmanları Derneği ile Türkiye Spor Hekimleri Derneği‘nin birlikte hazırladığı bu eğitimde, futbolcularda ortaya çıkabilecek tıbbi sorunların yönetilmesi ve sporcu sağlığının korunmasına yönelik bilgiler güncel bakış açısıyla ele alınacaktır.

Katılımcıların ilgiyle takip edeceğine inandığımız sempozyum programı, saha doktorluğu alanına yeni giren hekimler için gerekli bilgileri kapsayacak bir başlangıç eğitimi olacaktır.

Katılımınız ve katkılarınız ile bizleri onurlandırmanızı dileriz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Başar CANDER
Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. Bülent BAYRAKTAR
TFF Sağlık Kurulu Başkan Yardımcısı
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. Metin ERGÜN
Türkiye Spor Hekimleri Derneği Başkanı
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.