Geleneksel İç Hastalıkları Günleri-İnteraktif Güncelleştirme 2021

KONGRE TARİHİ
11 Mart - 14 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ichastaliklarigunleri.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Hepinizin bildiği gibi, COVID-19 pandemisi bütün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkilemiştir. Tüm meslektaşlarımız, hemşirelerimiz ve diğer sağlık çalışanlarımız canlarını ortaya koyarak bu salgınla baş etmeye çalışmaktadır. Biz de, bu güç şartlar altında sizlerle elektronik ortamda buluşma seçeneğini değerlendirdik.İç Hastalıkları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri - İnteraktif Güncelleştirme” toplantısını, 2021 yılında 11 -14 Mart tarihleri arasında online olarak yapma kararını aldık.

Toplantılarımıza daha önce de katılmış meslektaşlarımızın çok iyi bildiği üzere, “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri - İnteraktif Güncelleştirme” toplantıları, bilgilerini tazelemek isteyen asistan ya da uzman hekimler için kaçırılmaması gereken bir fırsattır.Toplantılarımız, yine ağırlıklı olarak “İnteraktif Oturum” ve “Uzmanına Danış” formatında olacaktır. İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları kliniğinin “önce hastaya dokunmak” ilkesini her zaman göz önünde tutan, en yeni gelişmeleri bu ilke ışığında hastanın teşhis ve tedavisi için kullanan hocalarımız, bilgi ve deneyimlerini sizlere on line ortamda aktaracaklardır. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da meslektaşlarımıza sözlü bildiri olanağı sunulacaktır.

Sizleri, 11 - 14 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri - İnteraktif Güncelleştirme” toplantısına bir kez daha davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Prof. Dr. Kerim Güler

Prof. Dr. Şükrü Palanduz

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.