Hedef Kanser 2020

KONGRE TARİHİ
05 Mart - 07 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Cratos Premium Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.hedefkanser2020.org
DAVET
Sevgili Meslektaşlarım,

11. Hedef Kanser toplantısı, bu yıl da Kıbrıs Girne’de, klasikleşmiş yenilikleri ile gerçekleşecek. Bu toplantıların değişmeyen tek kuralı, giyimde serbestlik – beyinde serbestliktir. Onkolojideki akademik ve pratik soruları, harmanlayarak cevaplamak için Hedef Kanser 2020’de buluşacak ve beyin fırtınası estireceğiz. Bunun sonucunda önemli çıktılar elde edeceğimizden eminim.

Toplantı boyunca günlük pratiğimizde ilgilendiğimiz kanser tiplerinin tamamını kapsayacak, 6 farklı panel, 6 ayrı salonda, 4 farklı zaman diliminde düzenlenmiştir. Bu panellerde, hemen tüm kanserlerin tedavisindeki standartların üstüne ne koyabileceğimizi tartışacağız. Hedefimiz güncelliğin ötesine geçebilmek olacaktır. Bunu yaparken, bilimsellikten ve kanıt temelli uygulama ilkelerinden ödün vermeyeceğiz. Esas olarak beklenti, sunulan kanıtların, klinik uygulamalar açısından gerçek niteliğinin belirlenmesi olacaktır.

Yoğun olarak geçeceğini öngördüğümüz panel tartışmalarının arasına, programda göreceğiniz gibi, konferans, interaktif olgu tartışmaları ve endüstri destekli uydu sempozyumları yerleştirilmiştir.

Toplantının son günü, panellerimizden gelen çıktıların tartışılacağı oturumdan sonra, Hematoloji-Onkoloji için ülkemizin en önemli isimlerinden olan kıdemli hocalarımız, bilim felsefesi üzerinde sunum ve tartışma gerçekleştireceklerdir. Bu oturumu kaçırmamanızı ve zevkle dinleyip katılmanızı öneriyorum.

5 – 7 Mart 2020’de, Kıbrıs Girne’de gerçekleşecek 11. Hedef Kanser Toplantısına katılımınızı bekliyoruz.

Düzenleme Kurulu adına

Dr. Erdem Göker

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.