İstanbul Dermato-Gastro-Romatoloji Güncelleme Zirvesi 2021

KONGRE TARİHİ
25 Haziran - 27 Haziran 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
dermatogastroromato2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

İlkini 27-29 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak düzenlediğimiz “İstanbul Dermato-Romatoloji Güncelleme Zirvesi”’ sizlerin katkı ve katılımı ile başarı ile gerçekleşmiştir. Sempozyum sonrası hastalıkların farklı uzmanlık alanlarının birlikte değerlendirilmesinin çok yararlı olduğu geri bildirimleri bu toplantıların multidisipliner olarak düzenlenmesinde bizlere motivasyon olmuştur.

Bu yıl Dermatolojiyle beraber, Romatoloji’nin ortak değerlendirdiği birçok hastalığı olan Gastroenteroloji’yi de sempozyumumuzun temel yaklaşımları içinde olmasının gerekliliğini düşündük.

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) İstanbul Şubesi’nin, düzenlediği “İstanbul Dermato-Gastro-Romatoloji Güncelleme Zirvesi ”, 25 – 27 Haziran 2021 tarihlerinde online platformda gerçekleşecektir.

Gastroenteroloji’nin de katılımı ile zenginleşecek ve “Pratik klinik yaklaşım” formatında olmasına özen göstereceğimiz Dermato-Gastro-Romatoloji 2021 Güncelleme Zirvesi’ni Türkiye’nin tarih, kültür ve doğal güzelliği ile eşsiz şehri İstanbul’da gerçekleştireceğimizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Güncelleme Zirvesinde uluslararası bilimsel tanınırlığı olan konuşmacılar, dermatoloji, gastroenteroloji ve romatolojinin birlikte ilgilenmesini gerektiren hastaların yönetimi ve tedavisiyle ilgili sunumlar yapacaktır. Sunumları, uzmanına danışın oturumları ve kursların tamamı pragmatik, gerçek dünya klinik çalışmalarını temel alacak ve vaka tabanlı tartışmalara ağırlık verilecektir.

İnteraktif bilimsel programı ile beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz toplantımızda, siz değerli meslektaşlarımızın katılım ve bilimsel katkıları kongremizi zenginleştirecektir.

İstanbul Dermato-Gastro-Romatoloji Güncelleme Zirvesi 2021’e katılımınızı ve sizleri “Asya ve Avrupa’yı birleştiren efsane şehrinde” ağırlamayı heyecanla bekliyoruz!

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Tuncay Duruöz, MD
Sempozyum Eş Başkanı
TRASD İstanbul Şubesi Başkanı

Prof. Dr. Abrar A. Qureshi, MD, MPH
Sempozyum Eş Başkanı
Brown Üniversitesi Dermatoloji AD. Başkanı
Rhode Island - ABD

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.