İstanbul Dermato-Romatoloji Güncelleme Zirvesi 2020

KONGRE TARİHİ
27 Kasım - 29 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.dermatoromato2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Birincisini düzenleyeceğimiz “İstanbul Dermato-Romatoloji Güncelleme Zirvesi 2020”’yi Türkiye’nin güzel şehri İstanbul’da gerçekleştireceğimizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) İstanbul Şubesi’nin, Brown Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz İstanbul Dermato-Ramotoloji Güncelleme Zirvesi, 27 – 29 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak yapılacaktır.

Zirve’ye, deri ve kas-iskelet hastalıkları alanında uluslararası tanınmış uzmanlardan oluşan akademisyenler de katılım gösterecektir. Zirvenin odağı, dermatoloji ve romatolojinin birlikte ilgilenmesini gerektiren hastaların yönetimi ve tedavisi olacaktır. Sunumları, uzmanına danışın oturumları ve kursların tamamı pragmatik, gerçek dünya klinik çalışmaları temel alacak ve vaka tabanlı tartışmalar konferans boyunca yaygın olacaktır.

İnteraktif bilimsel programı ile beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz toplantımızda, siz değerli meslektaşlarımızın katılım ve bilimsel katkıları kongremizi zenginleştirecektir.

İstanbul Dermato-Romataoloji Güncelleme Zirvesi 2020’ye katılımınızı heyecanla bekliyoruz!

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Tuncay Duruöz, MD
Sempozyum Eş Başkanı
TRASD İstanbul Şubesi Başkanı

Prof. Dr. Abrar A. Qureshi,MD, MPH
Sempozyum Eş Başkanı
Brown University

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.