Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Uluslararası Katılımlı Kongre & Lab Expo 2017

KONGRE TARİHİ
01 Ekim - 05 Ekim 2017

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
kbud2017.org
DAVET
Sayın Meslektaşlarım

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği yönetim ve düzenleme kurulu olarak, 01 – 05 Ekim 2017 tarihleri arasında Rixos Sungate -Kemer Antalya’da düzenleyeceğimiz Uluslararası Katılımlı Kongre & Lab Expo 2017 kongresinde sizlerle birlikte olmak için hazırlanıyoruz.

2017 kongremizde zengin bilimsel içerik, sosyal aktiviteler ve toplantılarla hem uluslararası hem de ulusal zeminde sizleri değerli bilim insanları ile buluşturacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. 2016 yılında başarılı bir şekilde geçen uluslararası katılımlı kongremizden sonra 2017 yılındaki kongremizde de uluslararası katılımın hem bilimsel konuşmacı hem de katılımcı düzeyinde daha da artması için gerekli çalışmalar yürütülmektedir.

2017 kongremiz , 2016 yılı kongremiz gibi 31 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan “Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği” nin Madde 7/3’de yapılan tanımlamaya uyan uluslararası bilimsel etkinlik kapsamında olacaktır. Bundan dolayı kongremizde yer alacak olan tüm bildiri ve konuşmalar uluslararası bilimsel etkinlik kategorisinde değerlendirilecektir.

Programımızda alanımızdaki güncel ve bilimsel gelişmeleri takip etme, genç bilim adamlarının çaılşmalarını sunma ve tartışma yapma, diagnostik firmalar ile ortaklaşa düzenlenecek olan uydu sempozyumlarında son teknolojik gelişmeleri takip etme ve tartışma fırsatı bulacağız. Sorunlarımızı paylaşıp dertleşeceğiz, çözüm arayacağız ve birbirimizi tanıyıp ilişkilerimizi güçlendireceğiz.

Kongremizin ülkemize ve bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, siz değerli katılımcılarımıza ve diagnostik firmalarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Sizleri Antalya’da heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Görüşmek üzere…

Saygılarımla,

Prof. Dr. Dildar Konukoğlu
Başkan

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.