Manisa Romatoloji Günleri 2024

KONGRE TARİHİ
19 Nisan - 21 Nisan 2024

KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
OnLive Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.manisaromatolojigunleri.com
DAVET
Kıymetli Meslektaşlarım ;

Türkiye Romatoloji Derneği ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Bilimdalı tarafından düzenlenecek Manisa Romatoloji Günlerinin 19 - 21 Nisan 2024 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleştirileceğini siz değerli meslektaşlarımıza ilan etmekten mutluluk duymaktayız.

Alanında Deneyimli öğretim üyelerimiz ve uzmanlarımızın destek ve bilimsel katkıları ile gerçekleştireceğimiz Romatoloji, Dermatoloji, Gastroentereloji hekimleri ile Hastalıklar ile ilgili tanı ve tedavi yöntemlerindeki gelişmelerin, yeniliklerin paylaşılacağı, bildiri sunumlarının yer alacağı bilimsel ve sosyal açıdan zengin bu toplantımızda sizlerle bir araya gelecek olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz.

İlkbahara merhaba diyeceğimiz Ege’nin incisi Çeşme - Alaçatı günlerinde verimli geçeceğini düşündüğümüz toplantımıza katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Görüşmek üzere sevgi ve saygılarımzla …

Düzenleme Kurulu adına,
Prof. Dr. Timur Pırıldar

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.