Romatolojide Görüntüleme Sempozyumu 2024

KONGRE TARİHİ
01 Mart - 03 Mart 2024

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Akra Otel

KONGRE WEB SİTESİ
romatolojigoruntuleme.com
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Antalya’da gerçekleştireceğimiz “Romatoloji Görüntüleme Sempozyumu”na sizi en içten dileklerimizle davet etmekten mutluluk duyuyoruz!

1-3 Mart 2024 tarihleri arasında doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve misafirperverliğiyle ünlü şehrimiz Antalya’da gerçekleştirilecek sempozyumumuz; romatolojide klinik değerlendirmenin tamamlayıcısı olan kas iskelet sistemi ultrasonu, direk grafi, kas-iskelet sistemi manyetik rezonans görüntülemesi, akciğer tomografisi, kapilleroskopi gibi görüntüleme yöntemlerinin günlük pratikte kullanımı ve eklem enjeksiyonu gibi birçok önemli konuyu kapsayacak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen ve ilgi duyan tüm romatoloji yan dal asistanları ve uzmanlara yönelik eğitim imkanı ve farklı bakış açıları sunacaktır.

Bu alanda uzmanlar tarafından sunulacak olan kapsamlı eğitimler sayesinde katılımcıların bilgi birikimlerini genişletmeleri için mükemmel bir fırsat sunacak, aynı zamanda, bu alanda uzmanlaşmak isteyen romatoloji yan dal asistanları için de önemli bir platform oluşturacaktır.

Sempozyumumuza katılımınızla bu önemli etkinliği birlikte daha da zenginleştireceğimize inanıyoruz.

Unutulmaz bir toplantı deneyimi ve bilgi paylaşımı için sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,
Sibel Bakırcı
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.