Sanal Otoloji ve Odyoloji Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
08 Mayıs - 09 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
otolojiodyolojikongresi.org
DAVET
Değerli katılımcılarımız ve meslektaşlarımız,

2. Otoloji ve Odyoloji Kongremiz Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu COVID-19 pandemisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Pandeminin uzaması ve toplantı kısıtlamalarının devamından dolayı düzenleme kurulu olarak kongremizi sanal ortamda yapmaya karar verdik.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde bünyesinde gerçekleştirilecek kongremiz 8-9 Mayıs 2021 tarihinde yapılacaktır.

*Teknik sorunları en aza indirmek için sizlerden kongre öncesi konuşma videonuzu talep ediyoruz (Video Gönderim Kuralları İçin Tıklayınız).

Kongrede sunulan bildirilerin özet metinleri kongre kitapçığında yayınlanacaktır.

Kongrede sunulan bildirilerin tam metinleri Yeni Yüzyıl Journal of Medical Sciences Dergisi özel sayısında yayınlanacaktır.

Kongre katılımcılarına kongre katılım belgesi alabilmesi için önceden kongreye kayıt yaptırmış olması ve uzaktan bağlantı ile kongreye katılması gerekmektedir.

Otoloji & Odyoloji ile ilgilenen tüm kurum ve kuruluşların, akademisyenler ile uygulayıcıların katılım ve katkılarını bekliyoruz.

Bu akademik şölende sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Saygılarımızla

Kongre Başkanı
Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.