Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Diyabet Çalıştayı 2020

KONGRE TARİHİ
21 Şubat - 23 Şubat 2020

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Luxury Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.tihuddiyabetcalistayi.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz Diyabet Çalıştayı etkinliklerinin üçüncüsünü 21-23 Şubat 2020 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştireceğiz.

Diyabet toplumun önemli bir kısmını etkileyen, neden olduğu mikro ve makrovasküler komplikasyonlar nedeni ile mortalite ve morbidite de en ön sırada yer alan hastalıklardandır. Diyabeti önlemek elbette ki tedavi etmekten daha önemlidir. Hekimler olarak diyabeti önlemek için elimizde ne kadar imkan varsa kullanmamız gerekir. Ne yazık ki tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen diyabet, özellikle Tip 2 DM çığ gibi artmaktadır. Bu nedenle mevcut hastaları da modern tıbbın tüm imkanlarını kullanarak uygun bir şekilde tedavi etmemiz gerekir.

Tihud olarak İç Hastalıkları uzmanlık eğitimine her alanda katkı sağlamak birinci hedefimizdir. Bu amaçla ülkemizin birçok bölgesinde kongreler ve bilimsel faaliyetler düzenlemekteyiz. Diyabet Tihud’un ilk sıraya koyduğu önemli bir sağlık sorunudur. Tihud, İç Hastalıkları Uzmanlarının yeni geliştirilen tedavi seçeneklerini en iyi şekilde uygulamasını sağlamak amacı ile de bu çalıştayı düzenlemektedir.

Bu çalıştayda konusunda uzman hekimler tarafından, oluşturulan küçük gruplarla birebir çalışma imkanı sağlanacak ve tedavi seçenekleri masaya yatırılacaktır.

Bilimsel programıyla keyifle vakit geçireceğinize inandığımız bu Çalıştayda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Düzenleme komitesi adına

Prof. Dr. Tufan Tükek

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.