Ulusal Akciğer Kanserleri Kongresi-AKAD 2020

KONGRE TARİHİ
20 Şubat - 23 Şubat 2020

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Beach Lara Resort Otel ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.akad2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Akciğer Kanserleri Derneği olarak 20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya Titatnic Beach Lara Resort Otel’de, AKAD 2020’yi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Günümüzde bilim ve teknolojideki gelişmeler çok hızlı bir şeklide artmakta, bu gelişmeleri yakından izlemek, yenilikleri tartışmak ve pratik uygulamalarımıza yansıtmak kongreler aracılığı ile daha kolay yapılmaktadır. Bu gelişmeler ışığında erken tanı koyma yöntemleri, hedefe yönelik tedaviler, immünoterapi ve cerrahi yöntemlerdeki yenilikler, akciğer kanserinde sağ kalım hızlarını giderek arttırmaktadır. Kongremizde akciğer kanseri ile ilgili olarak Göğüs Hastalıkları, Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Göğüs Cerrahisi, Patoloji, Radyoloji ve Nükleer Tıp alanlarındaki tanıdan tedaviye tüm yenilikleri, güncel bilgi ve teknikleri olgu sunumları ve konseyler eşliğinde paylaşmayı ve birlikte tartışmayı amaçladık. Bilimsel programda interaktif oturumlara ve multidisipliner konseylere ağırlıklı olarak yer vermeye çalıştık.

Ayrıca kongre bilimsel programımızda akciğer kanseri alanında ülkemizde yapılan araştırmalar ve ilginç olgulara ait sözel sunum ve poster sunumları da yer alacak, tüm bildiriler kongre özet kitapçığında basılacaktır. Sözel bildiri ve poster oturumları değerli hocalarımızın ve kongre katılımcılarının katkıları ile zenginleşecektir.

Siz değerli meslektaşlarımızı Antalya’nın yeşil ve temiz havasında, bilimsel gelişmeleri paylaşırken sakin bir ortamda dostlarla birlikte olmaya davet ediyoruz.

Akciğer kanseri tanı ve tedavisinde bir adım daha diyor, her sene daha büyük adımlar atılmasını diliyoruz…

Sevgi ve saygılarımızla
AKAD 2020 Organizasyon Komitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.