Uluslararası Dijital İşletme Yönetim ve Ekonomi Kongresi-ICDBME 2021

KONGRE TARİHİ
08 Ekim - 09 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
icdbme2021.tarsus.edu.tr
DAVET
Sanayi devriminde olduğu gibi internetin hayatımıza girmesi ile dünya büyük bir değişim sürecine girmiştir. Dijitalleşme ise dijitalleşmiş kaynakları bütünleşmiş bir bilgi teknolojileri altyapısı ile yeni bir gelire, büyümeye ve şirkete değer katacak operasyonel sonuçlara dönüştürme süreci olarak karşımıza çıkmaktadır. 2020 yılında tüm dünyanın tecrübe ettiği Covid-19 pandemisi sürecinde daha fazla gündeme gelen dijitalleşme yeni iş modelleri geliştirmek, benzersiz müşteri deneyimleri için bilgiyi, dijital teknolojileri ve şirket kaynaklarını yeni kombinasyonlar ile birleştirmek, yeni ürün ve hizmetler oluşturmak ve şirket kaynaklarının etkinliğini artırmak için kullanılmaktadır. Dünya genelinde organizasyonlar dijital bir dönüşüme girmiş olup bu dönüşüm yeni koşullara ve beklentilere uyum sağlamayı ve değişiklikler karşısında hazır olmayı gerektirmektedir. En başarılı organizasyonlar dahi bu dönüşümde ciddi zorluklar çekmektedir. Bu sebeple dijitalleşme ve dijital dönüşüm üzerine bilimsel çalışmalar akademisyenler kadar karar alıcılar için de önemli hale gelmektedir.

I. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve Ekonomi Kongresi (ICDBME2021) dijital dönüşüm sürecine bilimsel olarak katkı sağlamaya yönelik sosyal bilimler alanında çalışmaları bir araya getirmeyi amaçlamıştır. Bu bağlamda işletme, yönetim, finans ve ekonomi alanlarında dijitalleşme ve dijital dönüşüme yönelik çalışmalar kabul edilecektir.

ICDBME2021 online olarak Tarsus Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde 8-9 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bölge üniversiteleri iş birliğiyle organize edilen kongremizde yer alan paydaşlarımız arasında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yer almaktadır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.