Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği ve Sağlık Kongresi-IDU-DENT 2020

KONGRE TARİHİ
28 Kasım - 29 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
idudent2020.idu.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği ve Sağlık Kongresi (International Dentistry & Health Congress of Izmir Democracy University - IDU-DENT2020) 28-29 Kasım 2020 tarihleri arasında İzmir, Türkiye’de Online olarak gerçekleştirilecektir.

Kongre programı süresince, ulusal ve uluslararası seçkin konuşmacılar, alanlarındaki güncel bilgileri ve öne çıkan yenilikleri aktaracaklardır.

Diş Hekimliği ve sağlık alanlarının farklı disiplinlerini kapsayan içeriğiyle kongre, farklı uzmanlık alanlarında çalışan meslektaşlarımızın bilgi ve deneyimlerini diğer meslektaşlarımızla buluşturmayı amaçlamaktadır. Değerli bilim insanlarını, diş hekimlerini, sağlık çalışanlarını ve öğrencilerimizi akademik çalışmalarını sunmak üzere kongreye davet etmekten memnuniyet duyarız.

Diş Hekimliği ve sağlık ile ilgili alanların farklı disiplinlerinden araştırma ve çalışmalarınızı içeren poster ve sözlü bildiri özetleriniz değerlendirilmeye alınacaktır. Tam metinler, katılımcıların isteğine bağlı olarak bildiri kitabında yer alabilecektir.

Kasım ayında Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği ve Sağlık Kongresi - IDU-DENT 2020’de buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER ve Kongre Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.