Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı-CONSENSE 2024

KONGRE TARİHİ
02 Ekim - 03 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Teknik Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.consense2024.com
DAVET
Sayın Konferans Katılımcıları,

Karma Grup adına, sizi Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı (CONSENSE 2024) için davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. CONSENSE 2024, akademisyenleri ve profesyonelleri bir araya getiren uluslararası bir etkinlik olacaktır. Konferans, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul'da, Türkiye'nin en saygın üniversitelerinden biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir.

CONSENSE 2024 Konferansı, tüketici ve duyusal bilimlere dair temalar etrafında toplanarak, gıda ve duyusal bilimler alanında derinlemesine bir anlayış sunmayı hedeflemektedir. Gıda ürünlerine ilişkin tüketici deneyimi konusu, katılımcılara tüketici tercihleri, duyusal algılar ve ürün tatları arasındaki karmaşıklığı anlama fırsatı tanıyacaktır. Ayrıca, gıdanın ötesindeki duyusal unsurları keşfetme bağlamında, gıda dışı uygulamalarda duyusal bilimlerin rolü ve potansiyeli ele alınacaktır. Küresel kaynak sorunları, sürdürülebilirlik ve gıda atıkları konuları, gıda endüstrisindeki duyusal ve tüketici bilimlerinin etkilerini değerlendirecektir. Duyusal ve tüketici bilimlerinde eğitim ve öğretimle ilgili oturumlar, sektöre nitelikli profesyonellerin kazandırılması açısından önem taşıyacaktır.

Gelişen duyusal ve tüketici bilimi metodolojileri, konferansın merkezindeki diğer önemli konulardan biri olacaktır. Yeni araştırma yöntemleri, veri analizi teknikleri ve metodolojik gelişmelerle ilgili paylaşımlar, sektördeki metodolojik yeniliklere ışık tutacaktır.

Siz değerli katılımcılarımızın bu anlamlı etkinlikte yer alması ve konferansa sağlayacağınız önemli katkılar bizler için çok değerlidir. Sizleri CONSENSE 2024'te ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

CONSENSE 2024'e katılımınızı ve değerli katkılarınızı bekliyoruz. Konferans Karma Grup tarafından düzenlenmekte olup iletişim için Konferans Koordinatörü Sinem Bahçekapılı ile temasa geçebilirsiniz.

Konferans Başkanları

Dr. Esra Çapanoğlu Güven
Dr. Tuğba Özdal

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.