7. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Kongresi-ICOTFL 2021

KONGRE TARİHİ
10 Eylül - 11 Eylül 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.icotfl.sakarya.edu.tr
DAVET
2014 yılından beri aralıksız gerçekleştirdiğimiz Kongremizin yedincisini 10-11 Eylül 2021 tarihlerinde E-Kongre (Çevrimiçi/Online) olarak düzenleyecek olmanın heyecanı ve onurunu sizlerle paylaşıyoruz.

Yedinci Kongremizin ana teması “Salgın Döneminde Uzaktan Türkçe Öğretimi” olarak belirlenmiştir.

Kongremizin bu seneki tematik konusunda yapılan çalışmalara öncelik tanınacaktır. Yine ayrıca Kongremiz yabancı dil olarak Türkçe Öğretimi ve Türkçe öğretimi ile ilgili diğer konulara açıktır.

Kongremize kabul edilen bildirilerin tam metinleri isteğinize göre RumeliDE Dergisi (Ulakbim TR Dizin) Özel Sayısında makale olarak veya Kongre özel kitabında bölüm olarak yayınlanacaktır.

Kongremizin resmi dilleri; Türkçe, İngilizcedir.

2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı’nda salgın sebebiyle birlikte olamasak da gönül dili ve sevgi dili Türkçenin sıcaklığında çevrimiçi/online ortamda 7. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Kongresi’nde birlikte olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla.

Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.