TuVECCA Acil ve Yoğun Bakım Kurslar Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
10 Ocak - 12 Ocak 2020

KONGRE ŞEHRİ
Kemer, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Mirage Park Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.tuveccakurslari.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

2019 yılı Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz ve her yıl yaptığımız TuVECCA kongremiz bu yıl da bizleri bir araya getiren, yoğun katılımlı bir programla gerçekleşti.

Yıllar içinde düzenlediğimiz seminer, çalıştay ve kongrelerde edindiğimiz tecrübe ile bilginin, becerinin ve deneyimin artması için pratik ve teorik kursların ne kadar önemli bir hale geldiğini gördük.

Bizler 2020 yılında bir yeniliğe sizlerle beraber imza atmak istiyoruz. Ocak ayında Antalya’da bir araya getireceğimiz farklı konulardaki ve branşlardaki 8’in üzerindeki kurslar ile bir sempozyum yapmayı planlıyoruz. Sizlere 3 gün boyunca eksikliğini hissettiğiniz ve kendinizi geliştirmek istediğiniz kurslar ile kendi kurs programınızı oluşturacağınız bir program sunacağız.

Yoğunluğa ve yorgunluğa alışkın veteriner hekimlik ailesi olarak bilimsel ve teorik açıdan böylesine yoğun programda keyifli bir toplantı geçireceğimize inanıyoruz.

Tuvecca olarak bir yeniliğe daha beraberce imza atmak için sizleri “Acil & Yoğun Bakım Kurslar Sempozyumu”na bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Cenk SÜER
Uzman Veteriner Hekim

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.