Ulusal Yara Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
23 Aralık - 25 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.yarasempozyumu2020.org
DAVET
Kronik Yara Ailesinin Değerli Üyeleri,

Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği adına, sizleri Ulusal Yara Sempozyumuna davet etmekten mutluluk ve gurur duyuyorum.

Covid-19 pandemisi nedeniyle zorlu şartlar altında acı kayıplar yaşadık ve yaşamaya da devam etmekteyiz. 2006’dan beri her yıl düzenlenen, bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaştığımız bir bilimsel platform olması yanı sıra, sosyal program sayesinde birlikte güzel vakit geçirme imkanı da bulduğumuz Ulusal Yara Kongresi, bu yıl içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle düzenlenememektedir. Sizlerle yaptığımız anketin sonuçlarını da dikkate alarak yönetim kurulumuz tarafından Aralık 2021 tarihine ertelenen Ulusal Yara Kongre’sinde tekrar hep birlikte bir arada olabilmeyi umut ediyoruz.

Yara ile uğraşan tüm sağlık çalışanları ve her zaman yanımızda olan endüstrinin değerli temsilcileri, 23-24-25 Aralık 2020 tarihinde, Ulusal Yara Sempozyumu’nda bu kez aramızdaki mesafeleri online platformda ortadan kaldırarak bir araya gelmeyi arzu ediyoruz.

Akşam saatlerinde keyifle takip edeceğinizi düşündüğümüz, ilgi çekici bir bilimsel programın yanı sıra, sponsor firmaların ürünlerini ve videolarını sunabilecekleri stand alanları da hazırlandı. Katılımın ücretsiz olduğu sempozyumumuz süresince stand alanında bulunacak firma temsilcilerinin basit sorularını cevaplayan ve sempozyum bilimsel programını en çok takip eden katılımcılarımızı Nisan 2021 Yara Bakım Kursu ve Aralık 2021 Ulusal Yara Kongre’sinde misafir etmekten mutlu olacağız.

Katılımınız ve destekleriniz bizlere onur verecektir.

Prof. Dr. İlknur KEPENEKCİ BAYRAM
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.