1. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Öğrenci Sempozyumu-MFOSEM 2019

KONGRE TARİHİ
26 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Erzincan, Türkiye
KONGRE YERİ
Binali Yıldırım Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.mfosem.com
DAVET
Değerli Genç Bilim İnsanları,

Sizleri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde 26 Nisan tarihinde düzenlenecek olan Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Öğrenci Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Değişen ve gelişen dünyada birey davranışlarındaki değişiklikleri kalıcı hale getirebilmek, gelişmelere ayak uydurabilen, çağın beklentilerine cevap verebilen, araştıran, sorgulayan ve kendini gerçekleştirmiş, özgüven duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmek, ancak eğitimle mümkün olmaktadır. Bu noktada eğitim ortamının düzenlemesinin ve öğrencinin hizmetine nasıl sunulduğunun önemi büyüktür. Bu sempozyumun düzenlenme amacı, matematik ve fen eğitim ortamlarında ürettiği bilgileri ve materyallerini paylaşmak isteyen eğitimcilerin bir araya gelmesini sağlayacak bir ortam yaratmaktır. Böylece öğretmen adayları derslerinde kullandıkları ve ürettikleri bilgileri materyalleri planlayabileceklerdir. Bilgi alışverişi sayesinde yeni yaklaşımlar ve materyal tasarım ilkeleri doğrultusunda yeni fikirler ortaya çıkacaktır.

Sempozyum düzenleme kurulu olarak siz değerli katılımcıları Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde görmekten mutluluk duyacağımızı bildirir saygılar sunarız.

MFÖSEM 2019

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.