1. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
13 Eylül - 15 Eylül 2018
KONGRE ŞEHRİ
Mersin, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Saygıdeğer Bilim İnsanları;
13-15 Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye-Mersin’de, Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Eğitim Kültür ve Birliktelik Derneği’nin işbirliği ile birincisini düzenleyeceğimiz “I. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu’nda (International Symposium of Academic Studies On Education And Cultural) (I-SASEC)” siz değerli bilim insanlarını ağırlamaktan mutluluk duyarız. Sempozyumun amacı, akademik çalışmaların paylaşımı ve gerek Türkiye gerekse dünya çapında eğitimde ve kültürde yapılan çalışmaların bilimsel bir ortamda değerlendirilmesini sağlamaktır. Disiplinlerarası bir bakış açısı ile düzenleyeceğimiz sempozyumda yurt içi ve yurt dışından en üst düzeyde katılım sağlayarak, bilgi paylaşımını artırmayı hedeflemektedir. Ana tema olarak eğitim ve kültür çerçevesindeki konuların ağırlıklı olarak belirleneceği sempozyum için düzenleme ve hakem kurlunun onayı ile katılımcıların bildirileri kabul edilecektir. Bildiriler www.i-sasec.org web adresine Türkçe ve İngilizce özet olarak yüklenecektir. Uluslararası nitelikte sergilerin de düzenleneceği sempozyumda bilimsel ve sosyal etkinliklerin yanında sözlü, poster / video sunumlara yer verilecektir. Sempozyumda sunumlar bildirinin gönderildiği dilde Türkçe ve İngilizce olarak yapılacaktır. Sunulan bildirilerin özetleri e-kitap olarak, tam metin olarak hazırlanan çalışmalar ise çeşitli indekslerde taranan dergilerde ve isteğe bağlı olarak editörlü kitap şeklinde basılı yayın olarak hazırlanacaktır. Sergiler, poster sunumlar editörlü bir katalog şeklinde basılacaktır. Video sunumlar için sempozyum web adresimizde bir sene süresince açık erişimde yayınlanacaktır.
Siz değerli bilim insanlarını 13-15 Eylül 2018 tarihleri arasında I. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu’nda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dileriz.
Saygılarımızla…
Kongre Düzenleme Kurulu
2018 Eğitim Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Education Conference-EDUCCON 2018
27 Eylül - 28 Eylül 2018, Ankara - 2. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumu
26 Nisan - 28 Nisan 2018, Muğla - 2. Uluslararası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi
29 Mart - 31 Mart 2018, Antalya - 7. Uluslararası Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler Konferansı
11 Eylül - 14 Eylül 2018, İstanbul - International Conference on Education in Mathematics Science and Technology-ICEMST 2018
28 Nisan - 01 Mayıs 2018, Muğla

Detaylı Arama
ile farklı kriterlere göre arama sonuçlarınızı filtreleyebilir, toplu olarak kongre listelerine ulaşabilirsiniz.