1. Uluslararası Siyaset ve Sosyal Bilimler Sempozyumu-IPSSS 2018

KONGRE TARİHİ
10 Ekim - 12 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ardahan, Türkiye
KONGRE YERİ
Ardahan Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
ardahan.edu.tr/ipsss
DAVET
Değerli Akademisyen, Araştırmacı ve Katılımcılar;

Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Ardahan Ekonomik ve Sosyal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak düzenlemekte olduğumuz, I. INTERNATIONAL POLITICS AND SOCIAL SCIENCE SYMPOSIUM - IPSSS (I. Uluslararası Siyaset ve Sosyal Bilimler Sempozyumu), 10-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Ardahan’da yapılacaktır.

Siyaset ve Sosyal Bilimlerin tüm alanlarında özgün çalışmalarınızla sempozyumumuza katkı sunmanızı bekler; sizleri Ardahan'da misafir etmekten mutluluk duyarız.

IPSSS etkinliği kapsamında ‘Ardahan Değerlemeleri’ adı altında ayrı bir kategori yer almakta olup Ardahan ilinin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi yönü hakkında yapılan ve hakem değerlendirmesinden geçen çalışmalar IPSSS kurulu tarafından ödüllendirilecektir.

Ayrıca Sempozyuma gönderilen makalelerin tam metinleri, hakem değerlendirmesinden sonra ‘uluslararası kitap bölümü’ olarak yayınlanacaktır.

Ardahan Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan sempozyumumuzun sonunda Ardahan Şeytan Kalesi, Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi ve Kars Ani Harabeleri’ne gezi düzenlenecektir. Ayrıca katılımcılar isterlerse, ücretli Gürcistan-Batum turuna katılabileceklerdir.

Dr. Öğr. Üyesi İhsan KURTBAŞ

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.