10. İstanbul Finans Kongresi-İFK 2021

KONGRE TARİHİ
04 Kasım - 05 Kasım 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.pressacademia.org/conferences/ifc-2021-istanbul-finance-congress
DAVET
10. İstanbul Finans Kongresi (İFK-2021), 4-5 Kasım 2021 tarihinde online olarak düzenlenecektir. Alanında önemli araştırmacı, akademisyen ve profesyonelleri bir araya getirecek olan bu kongreye, sizleri, düzenleme kurulumuz adına davet ediyoruz. Katılımcılar, kongrenin sunmuş olduğu online platformda, araştırmalarını sunma, bilgi alışverişinde bulunarak güncel finans, ekonomi ve mevzuat konularını tartışma olanağı bulacaklardır. Finans ile ilgili konularının tamamını kapsayacak olan bu Kongrede; finans, ekonomi, ekonometri, muhasebe, denetim, işletme ve finans hukuku gibi alt alanlarda yapılmış tüm teorik ve ampirik çalışmalar değerlendirmeye alınacaktır.

Kongre dilleri, Türkçe ve İngilizce’dir. Kongrede sunulmuş olan özet ve tam metinli bildiriler, PressAcademia Procedia (Bildiri Kitabında) yayınlanacaktır. Dileyen katılımcılarımız kongre sonrasında, makalelerini uluslararası endekslerce taranan kongre dergilerinde hakem değerlendirmesi sonrasında yayınlatabilecektir.

Istanbul Finans Kongresi – IFC 2021, Yükseköğretim Atama ve Yükseltme kriterlerini sağlamaktadır. YÖK ve ÜAK kriterlerine göre, IFK 2021 uluslararası kongre olarak kabul edilmektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.