11. Ulusal Epilepsi Kongresi
KONGRE TARİHİ
03 Mayıs - 06 Mayıs 2018
KONGRE ŞEHRİ
Sarıgerme, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Sarıgerme Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli meslektaşlarım,
11.Ulusal Epilepsi Kongresi’ne hazırlanmaya başladık. Yer olarak Sarıgerme - Muğla’yı, tarih olarak 3-6 Mayıs’ı seçtik.
Ulusal kongreler eğitimin sürekliliğinde, yaygınlaşmasında ve standardizasyonunda çok önemli bir göreve ve değere sahiptir. Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve farklı koşullarda çalışan pek çok hekimi, genç ve kıdemli doktorları bir araya getiren bir platformda buluşacağız. Kongreye katılımın yüksek olmasını önceki yönetim kurullarında olduğu gibi biz de çok önemsiyoruz. Bu amaçla genç doktorlarımıza burs vereceğiz. Açıklamaları dernek sitemizden takip edebilirsiniz (www.turkepilepsi.org).
Türk Epilepsi ile Savaş Derneği 2 Mayıs 1973’te Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde kurulmuştur. Bu sene 45. yılını kutlayacağız. 3 Mayıs’ta doğum gününü kutlayan derneğimiz iki projeye ödül verecek. Araştırma projelerinizi şimdiden hazırlamaya başlayın. Müracaat etmeyi unutmayın.
Başarılı, verimli bir kongrede buluşmak dileğiyle.
Saygılarımızla,
Türk Epilepsi ile Savaş Derneği
Prof. Dr. Naz Yeni
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 13. Çukurova Nöroloji Günleri
19 Ekim - 21 Ekim 2018, Gaziantep - 18. Uluslararası Güzellik ve Kozmetoloji Kongresi
13 Aralık - 15 Aralık 2018, İstanbul - 3. Zonguldak Endokrin Günleri-Endokrin Hastalıklara Multidisipliner Güncel Yaklaşım Sempozyumu
30 Kasım - 01 Aralık 2018, Zonguldak - Çukurova Kadın Doğum Günleri 2018
21 Eylül - 22 Eylül 2018, Adana - 40. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi
07 Kasım - 11 Kasım 2018, Antalya

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.