13. Radyoloji Teknisyenleri Kongresi-RADTEK 2019

KONGRE TARİHİ
27 Nisan - 30 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Altınyunus Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kongre.tumrad.net
DAVET
Radyoloji bilimi ve radyoteknoloji hızlı bir şekilde gelişmekte ve değişmektedir. Derneğimizin üyesi olduğu European Federation Of Radiographer Societies (EFRS) işbirliği ile Türkiye’deki radyoloji teknisyeni/teknikeri meslektaşlarımızı ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek bilgi paylaşımında bulunmak, radyolojik sistemler ve yeniliklerden haberdar etmek amacıyla, 27-30 Nisan 2019 tarihlerinde RADTEK2019 / 13. Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi ve MR Kursu düzenlemekteyiz.

Tıbbi bilimler hızlı bir değişim yaşarken şüphesiz ki teşhis ve tedavide önemli bir yerde konumlandırılan tıbbi görüntüleme hizmetlerinde de bu değişim belirgin bir şekilde kendini göstermektedir. Her geçen gün yeni modaliteler ve yeni teknikler üretilmekte biz radyoloji camiasının hizmetine sunulmaktadır. Bu camianın en önemli bileşeni olan biz radyoloji teknisyenleri/teknikerleri bu modaliteleri ve teknikleri etkili ve verimli bir şekilde kullanarak hizmet vermeye çalışıyoruz.

Eğitimin sadece dört duvarla sınırlandırılmış sınıflarda veya anfilerde hatta salt okul ile sınırlı olmadığını mezuniyet sonrası eğitimlerin büyük bir öneme sahip olduğu tartışmasız gerçekliğini korumaktadır.

Kongre Başkanlığını Prof. Dr. Tamer KAYA, Akademik ve Bilim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Bülent TEKİNSOY hocalarmızın yaptığı RADTEK2019 Kongresi’nin Ana temasını Radyasyon Güvenliği ve Doz Azaltma Teknikleri olacaktır. Alanında uzman ve camiamız tarafından bilinen saygın kişilerden oluşan eğitim kadromuz ile Radyasyon Güvenliği, Doz Yönetimi, MRG, CT Dental ve Meme Radyolojisi konularında deneyimlerini bizlerle paylaşacaktır.

Ayrıca sosyal etkinliklerle zenginleştirilmiş bu renkli organizasyonumuz ile unutamayacağımız anılarımız olacaktır.

RADTEK2019 Kongresinde görüşmek dileği ile….

Heybet ASLANOĞLU
TÜMRAD-DER Genel Başkanı
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.