13. Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi-QPS 2019

KONGRE TARİHİ
24 Nisan - 27 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Maritim Pine Beach Resort Hotels

KONGRE WEB SİTESİ
www.qps-antalya.com
KONGRE VİDEOSU
					
						DAVET
						
Günümüzde sağlık hizmetleri endüstrisi, dünyanın her yerinde süratle gelişmektedir. Kalite yönetimi, hızla kaliteli sağlık bakımının vazgeçilmez bir öğesi haline gelmiştir. Etkin bir kalite yönetimi, sağlık hizmeti sunanlara, hasta ve yakınlarının artan kaliteli bakım talebini karşılamaları için gerekli rekabet avantajını sağlamaktadır.

SAD- Sağlık Akademisyenleri Derneği işbirliği, RIPHAH -Riphah Uluslararası Üniversitesi, Pakistan, TSE- Türk Standartları Enstitüsü, TÜSKA-Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü , ISHQ-Avrupa Kalite Derneği ve sektörde bulunan ilgili pek çok dernek ve kuruluşun desteği ile düzenlenecek olan Onüçüncü Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği kongresine bildiri özeti ve poster sunumlarınız için davetlisiniz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.