14. New Trends in Hematology 2021

KONGRE TARİHİ
13 Şubat 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.nth2021.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

On dört yıldır ülkemiz Hematolojisıne önemli katkısı olan New Trends in Hematology toplantılarını sürdürmekten büyük mutluluk duyuyorum.

NTH toplantıları her yıl aralık ayında gerçekleştirilen Amerikan Hematoloji Derneği toplantılarındaki en güncel gelişmeleri hemen akabindeki şubat ayında objektif olarak ülkemiz Hematologlarına yansıtan bilimsel standardı yüksek bir toplantı olma özelliğini taşımaktadır.

Bu yıl ilk kez yaşadığımız pandemi nedeniyle toplantımızı çevirim içi gerçekleştirmek zorunda kalacağız. Ancak her zamanki gibi konunun uzmanı uluslararası alanda tanınmış ve bilimsel standardı çok iyi bilinen davetli konuşmacı kadrosundan hiçbir kayıp yaşamadan, yine bilimsel standardı yüksek bir program hazırlama şansına sahip olabildik.

Bu yıl farklı olarak her oturumun sonunda o oturumun kritiğini yapacak bir tartışmacı ekleyerek gelişmelerin o alana nasıl bir katkı sağladığı yorumunu da almayı hedefledik.

Hematolojinin tüm malign ve benign konularını içeren bu toplantıya yıllardır katkı veren Koç Üniversitesi yönetimine ve her zaman katkılarıyla inanılmaz destek veren ilaç sanayisi yetkilerine teşekkürü bir borç biliyorum.

Organizasyonu gerçekleştirmede bize uygun ortamı sağlayacak Red and More Events firmasına ve iş birliği için Deneysel Hematoloji Derneğine ayrıca teşekkür ediyorum.

Katılımları ve katkıları ile toplantımızın standardını arttıracak olan tüm konuşmacı, oturum başkanı, tartışmacı, sektör temsilcisi ve katılımcılara şimdiden teşekkür etmek istiyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Burhan Ferhanoğlu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.