14. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi-UFBMEK 2021

KONGRE TARİHİ
19 Mayıs - 21 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
ufbmek2021.mehmetakif.edu.tr
DAVET
Değerli Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimcileri,

14. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi (UFBMEK2021) 19-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği işbirliği ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü organizasyonu ile gerçekleştirilecektir.

Kongremizin ana teması “Matematik ve fen eğitiminde sistemik değişim: Vizyon, odak, sürdürülebilirlik, uygulama” olarak belirlenmiştir. Bu tema kapsamında panel, sözlü bildiri, poster, çalıştay, atölye gibi çalışmalar ile siz değerli akademisyen, öğretmen, öğrenci ve tüm eğitimcileri bilgi, deneyim ve uzmanlıklarını paylaşmak üzere Çevrimiçi Kongremize katımlarınızı bekliyoruz...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.