2. Erciyes Dermatoloji Zirvesi-EDZ 2022

KONGRE TARİHİ
17 Mart - 20 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Artemis Resort

KONGRE WEB SİTESİ
edz2022.org
DAVET
İlkini Erciyes Dağı zirvesinde gerçekleştirdiğimiz kongremizin ikincisini Kıbrıs Beşparmak Dağları’na taşıdık. Kayseri Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği ile Erciyes Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı olarak, bu yıl sizleri 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında Kıbrıs Bafra’da Kaya Artemis Resort’te gerçekleştireceğimiz, 2. Erciyes Dermatoloji Zirvesi’ne davet etmekten büyük sevinç duyarız.

Erciyes Dermatoloji Zirvesi’nin birincisini 2019 yılı Mart ayında pandemiden önceki son yüz yüze kongre olarak gerçekleştirmiştik. Pandemi döneminde her ne kadar teknolojik imkanlarla toplantılar düzenlesek de yüz yüze kongrelerin yeri doldurulamamıştır. Meslektaşlarımızın deneyimlerini, görgülerini paylaştıkları, sosyal programlar içinde birbirleriyle hasret giderdikleri, yeni meslektaşlarıyla tanışarak iletişim kurdukları sıcak bir ortam sağlamak ancak yüz yüze toplantılarla mümkün olmaktadır. Bu nedenle ikinci Erciyes Dermatoloji Zirvesi’ni pandeminin sonunu müjdelemesi dileğiyle yüz yüze gerçekleştiriyoruz.

Toplantı konularımızı hem dermatoloji ve kozmetoloji alanında sıklıkla karşılaştığımız tanı ve tedavi sorunlarını çözmeye yönelik, hem de özellikle inflamatuvar hastalıklarda tedavi konusundaki gelişmeleri içerecek şekilde planladık. Bu nedenle alanında söz sahibi hocalarımızın bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları oturumların yanı sıra bilimsel alandaki gelişmeleri aktardıkları konular da programımızda yer almaktadır. Gün boyu devam edecek yoğun bilimsel oturumlar yanında, mart ayında Kıbrıs’ımızın eşsiz güzellikleri ve güneşini sizlerle paylaşırken yoğun çalışma ortamımızın yükünü hafifletme imkanı bulabileceğiz.

Değerli meslektaşlarımızın destek ve katılımları ile zenginleşecek olan 2. Erciyes Dermatoloji Zirvesi EDZ 2022’de sizleri Kıbrıs’ta ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyarız.

Kongremizde görüşmek dileğiyle.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.