2. FTR Kurs Günleri Kongresi 2018

KONGRE TARİHİ
26 Nisan - 29 Nisan 2018

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Belek

KONGRE WEB SİTESİ
ftrkurslari.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

İki yılda bir düzenlenen Ulusal Kongremizle birlikte Nisan 2016’da FTR Kurs Günleri Kongremizin ilki gerçekleştirilmişti. 21 Kurs ve 45 stant sunumunun yer aldığı bu kongreye 742 meslektaşımız katılmıştı. Sizlerden aldığımız olumlu geri dönüşler ve katılımın beklentilerin çok üzerinde olması bizlere ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösterdi.,

2. FTR Kurs Günleri Kongremizi 26 – 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştireceğiz. Görüşlerinize sunulan 36 kurs arasından, en çok talep edilerek seçilen konularla gerçekleştirilecek olan Kongremizde, branşımızdaki çeşitli değerlendirme ve tedavi yöntemlerini küçük gruplar halinde uygulayan bir programla birlikte olacağız. Dört gün boyunca çeşitli kurslara katılacak ve eğitimimiz sırasında eksikliğini hissettiğimiz veya kendimizi geliştirmek istediğimiz alanlarda pratik yapma imkanı bulacağız.

Sosyal ve eğitsel olarak üst düzeyde gerçekleşmesini beklediğimiz Kurs Günleri Kongremizin ikincisinde Antalya’da buluşmak üzere tüm meslektaşlarımız bekliyoruz.
Branşımızın tüm hekimleri ve derneğimizin yeniliklere ve bilgiye beraberce imza atması dileği ile,

Sevgi ve saygılarımızla
TFTR Derneği Yönetim Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.