2. İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi-ICHES-IDU 2021

KONGRE TARİHİ
12 Kasım - 13 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
İzmir Demokrasi Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
iches.idu.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

Sizleri Kongre Düzenleme Kurulu olarak 12-13 Kasım 2021 tarihlerinde İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan “İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (ICHES-IDU 2021)”ne davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Günümüzde özellikle disiplinler arası çalışmalar büyük önem kazanmaktadır. Ülkelerin teknolojik ve bilimsel olarak ilerlemesi için bu çalışmaların arttırılması ve desteklenmesi çok büyük önem arz etmektedir. Uzmanlık alanları farklı olan akademisyenlerin bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşabilmelerini sağlayacak bir platform oluşturulması ve buna ek olarak çok disiplinli bir bakış açısı ile geliştirilecek ortak projelerin desteklenmesi temel hedeflerden olmalıdır.

İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak ev sahipliğini üstlendiğimiz “Sağlığı Koruma ve Sürdürme” teması ile düzenlediğimiz kongremizin temel amacı Sağlık Bilimleri alanında çalışan profesyonellerin bir araya gelmesini sağlamak, bilgileri güncellemek, paylaşımları artırmak ve paydaşlar arası iş birliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Kongremiz kapsamında konferanslar, sözel/poster bildiriler yer alacaktır. Bilimsel programa ilişkin ayrıntılar web sayfamızda güncellenecektir.

Tüm bildiriler yazarları bilinmemek kaydıyla, özgünlüğü, derinliği, araştırma yöntemi ve içeriği, doğruluğu, okunabilirliği ve konferansa katkısı temel alınarak kör hakemler tarafından değerlendirilecektir.

Kabul edilen bildiriler kongre bildiri kitapçığında araştırmacıların tercihine göre özet veya tam metin bildiri olarak yayınlanacaktır.

İsteyen araştırmacılar “Akademik Teşvik ve Doçentlik Kriterlerini” karşılayan “Protection and Maintenance of Health” adı ile yayınlanacak uluslararası kitapta yer alması için kitap bölümü de gönderebilecektir.

Sizleri “İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (ICHES-IDU 2021)”nde görmek ve ağırlamaktan onur duyarız.

Saygılarımla.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.