2. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Konferansı-BANU-ITSC 2021

KONGRE TARİHİ
22 Ekim - 24 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
Bandırma, Balıkesir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
itsc.bandirma.edu.tr
DAVET
Değerli katılımcılar, sizleri 22-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (www.bandirma.edu.tr) ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Konferansı’na davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Akıllı Ulaşım Sistemleri disiplinler arası bir konu olduğu için, kongreye farklı disiplinlerde çalışan yurt içi ve yurt dışından akademisyenlerin katılımını bekliyoruz. Kongremizin amacı, farklı disiplinlerde çalışan akademisyenlerin nitelikli çalışmalarına ve araştırmalarına en üst düzeyde katkı sağlamaktır. Konferansımızda seçilen konu başlıkları, dünyanın akıllı ulaşım sistemleri ve uygulamaları açısından geldiği noktayı ve Türkiye’nin bu alanda yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlamak için önemli katkı sağlayacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.