2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi-USBIK 2019

KONGRE TARİHİ
30 Ocak - 02 Şubat 2019

KONGRE ŞEHRİ
Nevşehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Hacı Bektaş Veli Üniveristesi Kültür ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.usbik.com
DAVET
30 Ocak - 02 Şubat 2019 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniveristesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “ 2.Uluslararası Sosyal Bilimleri Kongresi (USBIK 2019)”a katılmak üzere; sosyal bilimlerinin farklı alanlarında çalışmalar yapan tüm akademisyenleri, araştırmacıları, uzmanları, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerini Nevşehir’e davet etmek istiyoruz.

Kongre Yeri:
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniveristesi Fen-Edebiyat Fakültesi

Kongrenin amaçları:

1. Yerli ve yabancı akademisyenlerin, araştırmacıların, uzmanların ve uygulayıcıların yapmış oldukları çalışmaları bir araya getirerek sosyal bilimler alanında meydana gelen gelişmeleri, yenilikleri ve sorunları ele almak,

2. Bilim insanlarının bilgi ve deneyimlerini birbirlerine aktarabilmelerine ve bilimsel olarak tartışmalarına ortam hazırlamak,

3. Disiplinler arası çalışmaları ele almak,

Kongre dilleri Türkçe, İngilizce ve Japonca olarak belirlenmiştir. Bildiri özeti son gönderim tarihi 25 Aralık 2018’dir.

Sunumu gerçekleştirilen bildirilerin özetleri kongre özet e-kitabında yayımlanacaktır. Ayrıca yazım kurallarına uygun şekilde yazılmış olan bildiri tam metinlerinin 03 Mart 2019 tarihine kadar kongre sekreteryasına gönderilmesi durumunda, bildiri tam metinleri ISBN’li kongre e-kitabında yayımlanacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.