2. Uluslarası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları Sempozyumu-ISCER 2018
KONGRE TARİHİ
22 Ekim - 24 Ekim 2018
KONGRE ŞEHRİ
Konya, Türkiye
KONGRE YERİ
Ramada Plaza
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli katılımcılar,
22-23-24 Ekim 2018 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek “2.Uluslarası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları Sempozyumu” (ISCER, 2018) internet sayfasına hoş geldiniz. Sempozyum Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Pedagoji Akademi işbirliğiyle düzenlenmektedir.
Binlerce yıllık tarihi içinde pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Konya dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Tarihi İpek Yolunun önemli ticaret ve konaklama merkezlerinden biri olarak Anadolu’da önemli etkiler yaratan bu kadim şehir, dünyaca ünlü mutasavvıf Mevlana Celaleddin Rumi gibi pek çok âlim, şair ve sanatçının yetiştiği yer olması nedeniyle ayrı bir değer ve önem taşır. Sempozyumumuzu medeniyetler beşiği ve tarihi bir başkent olan Konya’da yapmaktan ve sizleri bu zengin kültürel mirasın izlerini taşıyan şehrimizde ağırlamaktan mutlu olacağımızı bildirmek isteriz.
Sempozyumun ana teması “Değişen Dünyada İnsan Toplum ve Eğitim” olarak belirlenmiştir. Bu sempozyum bilim insanları, araştırmacılar, öğretmenler ve öğrencileri çalıştaylar, sözlü sunumlar, posterler ve sergiler vasıtasıyla bilgilerini paylaşmak üzere bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. ISCER-2018 ‘de daha önce herhangi bir yerde sunulmamış veya yayımlanmamış özgün çalışmalarınızı bildiri ekleme menüsünü kullanarak gönderebilirsiniz.
ISCER-2018 bildiri özet metinleri sempozyum öncesinde “Bildiri Özetleri E-Kitabı" olarak yayınlanacaktır. Buna ek olarak sempozyum sonrasında bildiriler (yazarın isteği üzerine), makale biçimine dönüştürülmek ve hakem değerlendirme sürecinden geçirmek koşulu ile “Bildiriler Tam Metin E-Kitabı”nda veya JILSES (The Journal of International Lingual, Social and Educational Sciences) dergisinde basılacaktır.
2018 Sosyal Bilimler Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 9. International Conference on Scientific Studies and Education 2018
19 Ekim - 21 Ekim 2018, Antalya - 2. International Conference on Social and Related Sciences-ICSoReS 2018
12 Ekim - 16 Ekim 2018, Antalya - 4. Uluslararası Din Bilimleri Sempozyumu
03 Mayıs - 05 Mayıs 2018, Antalya - 3. Ulusal Uygulamalı Etik Kongresi
28 Kasım - 30 Kasım 2018, Ankara - Uluslararası EMI Sosyal Bilimler Kongresi-EMISSC 2018
27 Nisan - 29 Nisan 2018, K.K.T.C.

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.