20. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi-KLİMİK 2019

KONGRE TARİHİ
13 Mart - 16 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Gloria Golf Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.klimik.org.tr/klimik2019
KONGRE VİDEOSU
					
						DAVET
						
Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları’na emek ve gönül veren değerli insanlar. Sizleri XX. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi (Klimik 2019)’a davet etmekten büyük bir mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Mutluyuz çünkü köklü uzmanlık derneğimiz Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneğinin 32 yıllık birikimini sizlere yansıtacağız…Heyecanlıyız çünkü hem bilimsel hem sosyal ve kültürel anlamda hep birlikte, sizlerle dolu dolu bir paylaşım yaşayacağız.

Bu kongrede hedefimizi; bilimsel olarak tüm güncel gelişmeleri yetkin insanlardan izleyip bilgilerimizi güncellemek, sahada yaşanan sorunları paylaşıp ortak akıl ile çözümleri oluşturmak, genç meslektaşlarımızın bilimsel heyecanlarını paylaşmak ve çoğaltmak olarak kurguladık. Bu yüzden hem her türlü öneri ve katkınız ve hem de kongre katılımınız bizim için son derece önem taşıyor.

Kongremiz Gloria Golf Resort Hotel, Antalya’da 13-16 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşecektir. Kongreyle ilgili tüm paylaşımı http://www.klimik.org.tr/klimik2019/ adresinden ya da Yöetim Kurulu ve Düzenleme Kurulu üyelerine ulaşarak iletebilirsiniz. Ayrıca, KLİMİK Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulunun da kongremizde gerçekleşeceğini hatırlatmak isterim.

Bu heyecanımızı paylaşmanızı, bize katılmanızı, uzmanlık derneği olarak 32 yıldır yapılanların ışığında daha da iyi bir uzmanlık derneği olabilmenin yollarını bizimle paylaşmanızı ve özellikle kongreye katılımınızı bekliyor saygılar sunuyoruz.

Düzenleme Kurulu adına
Klimik 2019 Kongre Başkanı
Prof. Dr. Gökhan AYGÜN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.